Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Unul dintre balcoanele Palatului Neumann și-a pierdut tencuiala pe trotuar; din fericire nimeni nu a fost rănit

A început de azi să cadă, nu un fulg, că tot suntem pe timp de iarnă, ci câte o bucată de tencuială de pe Palatul Neumann. Și unde putea să cadă, dacă nu pe trotuar, pe strada Horia.

Unul dintre balcoanele Palatului Neumann și-a pierdut tencuiala pe trotuar; din fericire nimeni nu a fost rănit
Comentează 0

„Poliţiştii Locali din cadrul Serviciului  de Ordine Publică şi Circulaţie 2 din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad au intervenit în cel mai scurt timp. Aceştia au asigurat şi au împrejmuit zona unde câteva fragmente de tencuială desprinse de pe unul dintre balcoanele Palatului Neumann au căzut pe trotuar. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Prin Serviciul Dispecerat şi Monitorizare  a fost anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a înlătura toate elementele care reprezentau o amenințare la siguranța celor care tranzitează zona”, susțin reprezentanții Primăriei.

Primăria atrage atenția asupra necesității intervenţiilor imediate în cazul imobilelor care din cauza avansatei stări de degradare, reprezintă adevărate pericole pentru cetăţeni. „Municipalitatea este dispusă să devină partener cu deţinătorii acestor proprietăţi, mai ales în cazul imobilelor unde deţine la rândul ei cotă parte. Mai mult decât atât Primăria Muncipiului Arad acordă o  scutire de la plata impozitului timp cinci ani, celor care îşi reabilitează imobilele”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.  

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite