Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Care sunt zonele din municipiu în care se prestează muncă în folosul comunitații

Care sunt zonele din municipiu în care se prestează muncă în folosul comunitații
Comentează 0

În urma verificărilor efectuate de angajații Direcției Edilitare a Primăriei Municipiului Arad, a sesizărilor venite din partea cetățenilor și a patrulării în teren de către echipaje ale Biroului de Protecția Mediului din Direcția Generală Poliția Locală au fost identificate mai multe zone din oraș în care deșeurile sunt aruncate în intravilan direct pe sol sau în extravilan, pe câmp.
Areale de acest tip din Zona Industrială Est, zona Mărului, traseul pistei de biciclete și zona din proximitatea străzilor Șiriei și Ilarion Felea, nu fac obiectul contractelor încheiate de primărie cu cele două firme de salubritate care operează în municipiu.
Drept urmare, de la începutul anului, 20 de persoane asistate social prestează zilnic muncă  în folosul comunității, procedând la acțiuni de salubrizare în perimetrele menționate.
Primăria atrage atenția persoanelor fizice și juridice (inclusiv instituțiilor) că le revine obligația de a lua măsuri de salubrizare a terenurilor neocupate productiv sau funcțional în mod special al celor situate de-a lungul căilor de comunicație rutieră.
Acest imperativ se aplică și în cazul terenurilor aflate în proprietatea administrației publice locale, motiv pentru care a și fost inițiată activitatea desfășurată în primele zile ale anului 2020.

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite