Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliţiştii locali patrulează la „Street Food Festival”

Parcul Mihai Eminescu găzduiește, începând de ieri, Street Food Festival, eveniment care se va încheia duminică. În aceste condiții Primăria anunță că polițiștii locali sunt prezenţi în zonă pentru a asigura condiţiile optime de desfăşurare a evenimentului.  

Poliţiştii locali patrulează la „Street Food Festival”
Comentează 1

Poliţiştii localli cu atribuţii în domeniul circulaţiei pe drumuri publice asigură fluidizarea traficului rutier şi pietonal la trecerea de pietoni  care face legătura între Parcul Mihai Eminescu şi strada Romul Veliciu, cu scopul prevenirii unor posibile incidente rutiere.

De menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică se vor ocupa agenţii din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi Circulaţie.

Comercianţii care vor desfăşura activităţi de alimentaţie publică şi comerţ sunt atent monitorizaţi de poliţiştii locali din cadrul  Biroului Activitate şi Control Comercial. Aceştia verifică dacă preţul de vânzare este indicat într-o formă clară, lizibilă şi uşor de identificat de către consumatorii prezenţi la eveniment.

„Totodată se vor aplica măsurile de protejare a populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicit ce ar putea perturba desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor comerciale din cadrul festivalului”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei. 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite