Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Peste 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile în Arad! Vezi ce se caută

Peste 1.000 de locuri de muncă sunt disponibile în Arad!  Vezi ce se caută
Comentează 0

Faptul că în judeţul Arad au fost mai tot timpul locuri de muncă disponibile nu miră pe nimeni. Însă, numărul de muncă disponibile în judeţul nostru, în această perioadă a lunii august, pare relativ ridicat.

Peste 1.000 de locuri de muncă au fost anunţate ca disponibile de angajatorii arădeni, la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Arad (AJOFM). În municipiu sunt vacante 954 de locuri de muncă în această perioadă, în timp ce în Lipova sunt 35, la Chişineu-Criş – 100 şi la Ineu – 16.

Arădenii care îşi caută un serviciu trebuie să ştie că cele mai multe oferte de lucru sunt pentru: agent de vânzări, muncitor necalificat, ambalator manual, operator introducere validare date, confecţioner – asamblator, tapiţer, montator subansamble, confecţioner cablaje auto, dulgher, electrician, lăcătuş mecanic, manipulant mărfuri, magaziner, lucrător comercial, şofer, tâmplar şi vânzător.

De asemenea, în număr relativ mare se caută tehnicieni echipamente şi tehnicieni programare producţie, programatori, logistician gestiune, inspector resurse umane, desenator tehnic şi auditor în domeniul calităţii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite