Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Parcări transformate în gropi de gunoi; ce au găsit drumarii între Arad şi Timiş (VIDEO)

Până şi parcările de pe drumurile naţionale au ajuns să fie transformate în gropi de gunoi de indivizii care nu au niciun fel de respect nici pentru lege, nici pentru mediul înconjurător. În aceste condiţii, drumarii care lucrează la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara au găsit, zilele trecute, în parcarea de pe drumul care face legătura între Arad şi Timişoara un obiect care nu ar fi avut sub nicio formă ce căuta acolo.

Parcări transformate în gropi de gunoi; ce au găsit drumarii între Arad şi Timiş (VIDEO)
Comentează 0

„«Curățenia» de vară a gospodăriilor continuă, din păcate obiectele care nu mai sunt necesare ajungând să fie depozitate în parcări de pe drumurile naționale.

La activitatea de salubrizare de la finele săptămânii trecute, în parcarea de pe DN 69, între județele Timiș și Arad, lucrătorii SDN Timișoara au găsit... un frigider.

Noi curățăm, tu păstrează!

Drumul nu este coș de gunoi!

În zona de siguranţă a drumurilor şi podurilor, locuri de parcare, oprire şi staţionare, este interzisă aruncarea deşeurilor. Conf. OG nr. 43/1997 şi HG nr. 1061/2008, modificate şi completate ulterior, se pot aplica AMENZI de până la 6.000 de lei şi se poate dispune CONFISCAREA MIJLOCULUI DE TRANSPORT”, scriu pe Facebook reprezentanţii DRDP Timişoara.

Intraţi AICI pentru VIDEO.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite