Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Destinaţii arădene: Ştrandul Neptun a devenit o atracţie şi pentru timişoreni (FOTO)

Timișorenii migrează în weekend spre Litoralul Vestului, uriașul ștrand din Arad – campionatul European de fotbal se poate vedea din bazine pe ecrane uriașe, titrează timişoarastiri.ro. De altfel, acest lucru se poate observa şi cu ochiul liber, aruncând o privire la numerele de maşini aflate în parcarea ştrandului.

Destinaţii arădene: Ştrandul Neptun a devenit o atracţie şi pentru timişoreni (FOTO)
Comentează 5

Sunt deja mai bine de două săptămâni de când municipalitatea arădeană a deschis porțile Ştrandului Neptun pentru noul sezon estival.

Cel mai mare ștrand din Europa situat lângă o apă curgătoare își așteaptă și în acest an oaspeții cu suprafețe generoase de gazon bine îngrijit bazine încăpătoare, tobogane și nu în ultimul rând terase cu mâncare și băuturi reci, scrie timişoarastiri.ro.

Intraţi AICI pentru detalii şi VIDEO.

În weekend-ul prelungit care tocmai s-a încheiat, ştrandul arădean a fost luat cu asalt de vizitatori, dornici să se bronzeze, dar şi să se  răcoarească în bazine sau... la terase. Vremea bună, curăţenia şi condiţiile oferite de baza de agrement de pe malul Mureşului administrată de Recons, au făcut ca numărul vizitatorilor să fie în medie de 10.000 pe zi. „Cu toate acestea, fiind vorba despre un ştrand cu o suprafaţă generoasă, s-au putut respecta toate măsurile impuse de autorităţi, pentru combaterea pandemiei”, a declarat Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Foto: Vasile de Zărand

Galerie foto (154)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite