Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

USR manipulări tipice PSD-ului cu privire la Ştrandul Neptun din Arad

USR manipulări tipice PSD-ului cu privire la Ştrandul Neptun din Arad
Comentează 1

Zilele acestea, la Arad, USR-ul şi PSD-ul fac front comun în ceea ce priveşte manipulările şi dezinformările aruncate în spaţiul public. Cei de la USR Arad, au fost la ştrandul Neptun, unde au mers cu scopul de  „a căuta nod în papură”. Din sursele noastre, o domnişoară de la USR care cel mai probabil va ocupa un loc pe lista de consilieri locali ai partidului, a mers personal la faţa locului pentru a face un reportaj despre ştrand, la primele ore ale dimineţii, într-o zi în care vremea nu era de partea celor care ar fi vrut să îşi petreacă ziua la soare. 

La Ştrandul Neptun, toate măsurile sunt respectate şi îndeplineşte toate condiţiile de funcţionare. Încă de la intrarea în zona bazinelor, casiera este echipată corespunzător, clienţii sunt obligaţi să completeze o declaraţie, iar agentul de pază le ia temperatura. În zona bazinelor, se află personalul responsabil de îngrijirea bazinelor, care se asigură că nu există probleme şi care conform reglementărilor nu sunt obligaţi să poarte mască, deoarece aceştia nu au contact cu oamenii. Salvamarii erau în jurul bazinelor, patrulând şi asigurându-se că totul este în regulă. De asemenea, punctul sanitar este pregătit să primească persoanele în cazul unui eveniment nefericit şi este dotat cu tot ce trebuie. În grupurile sanitare, condiţiile de igienă sunt îndeplinite, dar şi cele de siguranţă, fiecare grup fiind atent dezinfectat şi dotate cu soluţie dezinfectantă. Şezlongurile care se oferă spre închiriere sunt şi ele atent dezinfectate. 

În ceea ce îi priveşte pe comercianţi, majoritatea îşi încep activitatea după ora 10:00, iar administraţia ştrandului nu îi poate obliga pe aceştia să funcţioneze în zilele ploioase. Autorităţile au verificat în urmă cu câteva săptămâni felul în care societăţile comerciale respectă normele impuse şi nu s-a constat nicio abatere. De asemenea, spaţiile urmează să fie modernizate, iar majoritatea societăţilor au accesat proiecte de finanţare.

Administraţia Ştrandului Neptun face tot ce îi stă în putinţă pentru a îmbunătăţii experienţa clienţilor. Calitatea apei este una ridicată, elementele de siguranţă şi de igienă sunt respectate cu sfinţenie, iar acest lucru este demonstrat de numărul mare de vizitatori care vin la Ştrandul Neptun. Cei de la USR Arad, au lansat un atac fără temei, cel mai probabil din lipsă de viziune şi soluţii. 

 

Galerie foto (24)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite