Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ovidiu Moșneag (PNL): “PSD blochează angajările!”

Consilierul judeţean PNL, Ovidiu Moşneag este de părere că guvernul confirmă faptul că nu poate respecta promisiunile PSD făcute în campanie electorală:

Ovidiu Moșneag (PNL): “PSD blochează angajările!”
Comentează 0

Ministrul Dezvoltării Regionale a blocat toate posturile vacante din administraţia publică centrală până la finalul anului pe diverse motive prost explicate și greu de înțeles.

Aceasta este metoda pesedistă de a face jocurile în spatele cortinei și de a favoriza apropiații lui Dragnea și a baronilor social-democrați. Altfel spus, Cabinetul #2 acționează  la comandă politică și pune frână șansei românilor competenți să activeze în cadrul instituțiilor publice centrale. Această manevră vine din partea unei ong-iste, Sevil Shhaideh, care împreună cu un comisar-șef de Poliție și un afacerist care are legături cu servicile secrete derulează zeci de contracte primite de la autoritățile locale și finanțate de către același ministru al Dezvoltării Regionale, ghici cine?! Sevil Shhaideh.

Dacă mai luăm în considerare și faptul că doamna ministru este fina lui Dragnea atunci avem un tablou complet.

Între timp posturile din administrația publică centrală rămân blocate, demonstrând că Guvernul nu are fondurile necesare să susțină angajările și măririle salariale pe care PSD le-a promis cu surle și trâmbițe în campanie electorală. Astfel pe zi ce trece se confirmă minciunile pesediste, care continuă să iasă la iveală” a declarat Ovidiu Moșneag, consilier județean PNL

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite