Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Omul de afaceri Ovidiu Palcu a donat 24.000 de euro pentru ca Alexia Miklos să poată fi operată

Scriam la sfârşitul anului trecut că Alexia Miklos este o fetiță de 11 ani din Gai, elevă în clasa a IV-a, a avut parte de o veste îngrozitoare. În urma unor investigații medicale, RMN, PET-CT, la care a fost supusă după ce a simțit că o doare umărul stâng, a fost diagnosticată cu tumoră malignă osoasă.

Omul de afaceri Ovidiu Palcu a donat 24.000 de euro pentru ca Alexia Miklos să poată fi operată
Comentează 0

Dacă în România, o operație ar însemna amputarea brațului, există șanse ca medicii din străinătate să o opereze, să extirpe tumora și să-i salveze brațul. „Am luat legătura cu medicii din Viena, care ne-au spus că avem nevoie de 50.000 de euro pentru o operație”, ne povestea la vremea respectivă Florentina Miklos, mama Alexiei.

Pentru a veni în sprijinul fetiţei, împreună cu câteva prietene inimoase, familia a realizat o pagină pe Facebook intitulată Supereroii Alexiei, unde sunt postate informații cu privire la starea de sănătate a fetiței și cu privire la conturile în care se pot face donații. Până ieri s-au strâns astfel 25.000 de euro, o sumă care nu era însă suficientă pentru ca Alexia să poată fi operată. Omul de afaceri Ovidiu Palcu a sărit în ajutorul familiei, donând 24.000 de euro. Informaţia a fost făcută publică de Roxana Tabuia, una dintre persoanele care s-a implicat în acţiunile organizate pentru strângerea de fonduri.

„Dumnezeu face minuni prin oameni!

Dacă ieri eram cu toții îngrijorați de faptul că în conturile familiei Alexiei, erau strânși aproximativ 25000 Euro, doar jumătate din suma de 50000 de Euro, acel minim de plată pentru ca Alexia să poată fi programată pentru intervențiile chirurgicale, astăzi sunt fericită să vă anunț că omul de afaceri din Arad, Ovidiu Palcu, aflând din mass media locală despre drama vecinuței noastre, precum și despre mobilizarea exemplară a copiilor care au ales să nu stea indiferenți și să lupte pentru viața prietenei lor, a donat suma de 24000 Euro, reușind astfel să atingem acest prag extrem de important pe ultima sută de metri!

Doresc să-i mulțumesc public, atât în nume personal, cât și  în numele Alexiei și al familiei ei, pentru gestul deosebit, respectiv pentru ajutorul dat acestei minunate fetițe care trece prin momente extrem de dificile!

Dumnezeu să vă binecuvanteze!

Evenimentele caritabile continuă, săptămâna viitoare, marți, urmând să ne vedem cu toții pe Ștrand, la Terasa Mureșul, unde prietenul nostru, Joszef Frederik, implicat și el în nenumărate acțiuni de acest fel, ne va pregăti o masă specială!

    #supereroiiAlexiei

    #luptamimpreună”, a scris pe Facebook Roxana Tabuia.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite