Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nouă donație pentru Alexia: omul de afaceri Simion Apreutese a contribuit cu 20.000 de lei la campania demarată de Supereroii Alexiei

Omul de afaceri Simion Apreutese, patronul firmei de transport Internaţional Alexander, s-a alăturat campaniei de strângere de fonduri demarată de Supereroii Alexiei, la sfârşitul anului trecut, pentru a veni în sprijinul Alexiei Miklos. Diagnosticată, anul trecut, cu tumoră malignă osoasă, Alexia are nevoie de tot sprijinul nostru pentru a se face bine. Până acum a suferit patru intervenţii chirurgicale, în momentul de față fiind internată la Viena, la Clinica Wiener Privatklinik.

O nouă donație pentru Alexia: omul de afaceri Simion Apreutese a contribuit cu 20.000 de lei la campania demarată de Supereroii Alexiei
Comentează 0

„Doresc sa va fac cunoscut și faptul că, un alt important om de afaceri arădean, respectiv d-l Apreutese Simion, patronul firmei de transport INTERNATIONAL ALEXANDER, s-a alăturat campaniei noastre de strângere de fonduri, donând pentru Alexia, suma de 20.000 Lei!

Despre drama micuței, dl. Apreutese a aflat de la buna mea prietenă, Liliana Waas, consilier local, în CLM Arad.

În cursul zilei de ieri, am aflat de la mama Alexei ca tipul acestei crunte  boli de care suferă frumoasa noastra vecină, este, din păcate, unul extrem de rar întâlnit în practica medicală. (1/milion) 

Acest aspect a fost stabit de echipa de medici austrieci, în urma unor investigații extrem de laborioase și amănunțite, care au inclus un studiu de caz asupra tuturor situatiilor asemănătoare cu care s-a confruntat profesorul dr. Kotz, coordonatorul echipei medicale, în cele cinci decenii de activitate.

De asemenea, mă bucur sa împărtășesc cu voi toți faptul Alexia a trecut cu bine peste cele 4 intervenții chirurgicale (nu 3 cum se credea initial), care au cuprins protezarea ambiilor genunchi, precum și intervențiile de la sold și mâna.

Durata totala a intervențiilor a fost de 12 ore, iar la final, echipa medicala în frunte cu profesorul coordonator, i-au spus mamei fetiței, că Alexia este un pacient cum rar au întâlnit în carierele lor, făcând referire la curajul și determinarea de care aceasta a dat dovada în ambele vizite la clinica vieneză!

Doresc sa le mulțumesc din suflet amândurora, pentru sprijinul acordat familiei și micuței noastre luptătoare! Dumnezeu sa va binecuvânteze!

#luptacontinuă”, a scris pe Facdebook Roxana Tabuia, una dintre cele mai implicate persoane în acțiunea de strângere de fonduri pentru Alexia.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite