Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Roxana Tabuia (PNL): „Când proiectele Aradului sunt pe masa consilierilor, cei din PSD își iau un weekend prelungit”

Roxana Tabuia (PNL): „Când proiectele Aradului sunt pe masa consilierilor, cei din PSD își iau un weekend prelungit”
Comentează 1

„Sfidarea consilierilor PSD față de arădeni continuă. Astăzi când pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local erau proiecte importante pentru orașul nostru, cum ar fi cele privind gestionarea deșeurilor, cei din PSD-ALDE nici măcar nu s-au obosit să se prezinte în Primărie.

Vărcuș și gașca sa de consilieri PSD au preferat să își înceapă weekendul mai devreme decât arădenii care s-au dus  astăzi la serviciu și să demonstreze încă o dată că pentru ei este importantă funcția, titlu și nicidecum responsabilitățile.

Municipiul Arad era să piardă 30 milioane de euro din fonduri europene pentru proiectele de gestionare a deșeurilor, însă consilierii PSD nu au fost curioși de această situație, au preferat să absenteze în formulă completă.

Sper ca la următoarele alegeri electorale arădenii să le dea o lecție, să vadă și  social-democrații ce înseamnă atunci când comunitatea le plătește cu aceeași monedă și îi tratează cu același respect pe care l-au afișat ei pentru arădeni” declară Roxana Tabuia, consilier local municipal PNL.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite