Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O primă victorie pentru Aripa Căprar: președintele organizației va fi votat de cu „o participare mai largă a membrilor de partid”

Războiul din cadrul PSD Arad continuă. Dorel Căprar, președintele în funcție al organizației, anunță că ieri, s-a decis în Comitetul Executiv Județean ca viitorul președinte să fie votat cu „o participare mai largă a membrilor de partid”.

O primă victorie pentru Aripa Căprar: președintele organizației va fi votat de cu „o participare mai largă a membrilor de partid”
Comentează 0

„Marți, 4 februarie, Comitetul Executiv Județean al Organizației PSD Arad a hotărât, cu o foarte largă majoritate, ca aleșii locali și alți membri să participe, conform Statutului, cu drept de vot, la Conferința Extraordinară a PSD Arad din data de 7 februarie. S-a luat în discuție adresa primită de la centrul partidului, în care era prezentată o interpretare a Statutului privind membrii care au dreptul să voteze în cadrul Conferinței Extraordinare pentru alegerea conducerii PSD Arad. 

Au fost dezbateri intense pe acest subiect, cu păreri pro și contra, dar se pare că interpretarea Statutului, așa cum a fost ea prezentată în adresa de la București, este făcută după bunul plac al unora, ci nu în spiritul Statutului. Iar noi ne dorim să respectăm Statutul în proporție de 100%. Votul a fost grăitor! Din totalul de 125 de delegați, au fost prezenți 117. Dintre aceștia, 5 au votat împotrivă, iar 7 delegați s-au abținut, la propunerea de a avea o participare mai largă a membrilor de partid la Conferința Extraordinară de vineri”, transmite Căpar.

Tot Comitetul Executiv Județean a stabilit că alegerile de vineri vor începe la ora 17 și se vor desfășura la… Sala de Evenimente Helen.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite