Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Ce temperaturi vom avea la jumătatea lunii februarie

Temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă la nivelul întregii ţări, spun meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) în prognoza pentru perioada 15 ianuarie – 12 februarie.

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Ce temperaturi vom avea la jumătatea lunii februarie
Comentează 0

15 – 22 ianuarie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sud-estice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord- vestice, centrale şi local în cele sud-vestice, dar mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

22 – 29 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar cu o abatere termică pozitivă uşor mai accentuată în extremitatea de nord-est a ţării. Cu excepţia regiunilor nordice, unde regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal, cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare, mai ales în jumătatea sudică a ţării.

29 ianuarie – 5 februarie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în regiunile nordice şi centrale, iar în rest vor fi deficitare.

5 – 12 februarie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui specific pentru acest interval, posibil uşor excedentar în regiunile sud-estice.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite