Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Miting al sindicatelor din Sănătate în Capitală. Mii de oameni din toată ţara, aşteptaţi la protest. Restricţii de trafic

Peste 8.000 de sindicalişti din Sănătate sunt aşteptaţi să iasă în stradă joi, în Bucureşti, în semn de protest faţă de tot ce se întâmplă cu salariile din 2018. Miercuri, liderii sindicali au avut discuţii cu reprezentanţii Guvernului despre schimbarea legii salarizării şi transferul contribuţiilor la angajaţi. Executivul nu are bani pentru toate măsurile de anul viitor, spun sindicaliştii. Membrii Guvernului neagă. Mitingul sindicatelor din domeniul Sănătăţii va bloca traficul în mai multe zone din Capitală, mai ales că organizatorii au anunţat şi un marş.

Miting al sindicatelor din Sănătate în Capitală. Mii de oameni din toată ţara, aşteptaţi la protest. Restricţii de trafic
Comentează 0

Federația SANITAS va organiza, joi, un miting de protest în Piața George Enescu și un marș până la Piața Victoriei, la care sunt aşteptaţi peste 8.000 de participanţi.

Angajaţii din Sănătate vor soluții clar parafate privind sporurile din sănătate, dar și transferul contribuțiilor de la angajat la angajator, a anunțat, miercuri, președintele federației, Leonard Bărăscu.

"Mâine (joi — n.r.) va fi un mare miting al nostru în Piața George Enescu și venim aici (la Piața Victoriei — n.r.). (...) Noi ne-am propus demult să modificăm legea sau să găsim soluții mai bune pentru tot ceea ce înseamnă problemele din lege și pentru toți colegii noștri, dar nu pot să spun că în întâlnirea de astăzi nu am făcut chiar nimic. Am dat exemple în așa fel încât să nu ne mai folosim, partea guvernamentală, de cei de foarte sus cărora le va crește salariul, și partea sindicală de cei de jos și să spui că iei de la unul de jos să-l transmiți celorlați ca să aibă un salariu mare", a declarat Leonard Bărăscu la plecarea de la discuțiile cu reprezentanții Guvernului.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite