Vremea Romania, Arad -8°C

Stiri Arad

Mister în jurul cazului tânărului care ar fi trecut granița împușcat în gât și picior. Procurorii fac verificări în Vama Nădlac

Gălățeanul de 19 ani internat la Spitalul Județean Arad după ce ar fi fost împușcat în Italia nu este foarte convingător în declarații, susțin surse din rândul anchetatorilor.

Mister în jurul cazului tânărului care ar fi trecut granița împușcat în gât și picior. Procurorii fac verificări în Vama Nădlac
Comentează 0

Tânărul ar fi prezentat variante diferite ale incidentului, astfel că procurorii sunt rezervați și iau în calcul posibilitatea ca incidentul armat în care a fost implicat să se fi petrecut pe teritoriul României. În acest caz, este evident că victima încearcă să acopere pe cineva și nu vrea să se cunoască împrejurările reale în care a fost rănită.

Anchetatorii fac verificări în Vama Nădlac, încercând să afle dacă gălățeanul chiar a intrat în țară pe aici, la sfârșitul săptămânii trecut, cum susține.

”Din păcate, nu avem cum să înregistrăm toate intrările în țară, pentru că ar dura foarte mult și s-ar forma cozi kilometrice la controlul documentelor. Va fi greu de sabilit dacă persoana respectivă a intrat în România prin Nădlac și momentul în care a făcut-o. Cert este că niciunul dintre colegii de la PTF Nădlac nu au observat vreo persoană rănită în autoturismele verificate la intrarea în țară, pentru că dacă ar fi fost așa, incidentul era raportat”, a declarat, pentru ARQ, o sursă din cadrul Poliției de Frontieră.

Procurorii vor apela chiar și la imaginile surprinse la frontieră și pe traseu, dacă este cazul, pentru a putea verifica povestea tânărului, însă vor colabora și cu autoritățile italiene, pentru a afla dacă în zona Brescia a fost raportat un incident armat zilele trecute.

Victima, care este internată la Secția Ortopedie (fără complicații postoperatorii) refuză în continuare să discute cu ziariștii, iar anchetatorii nu sunt dispuși să ofere mai multe informații despre caz în acest moment.

CITEȘTE ȘTIREA INIȚIALĂ: Un băiat de 19 ani a fost împușcat în gât și în picior. Povestea acestuia este șocantă

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite