Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

INCREDIBIL! În acest WC a născut o fată de 17 ani din Mănăștur. Copilul a murit înecat

O adolescentă de 17 ani din localitatea Mănăștur a născut un băiețel în vasul de toaletă, copilul murind încecat. Fata susține că nu știa că era gravidă, dar este cercetată penal.

INCREDIBIL! În acest WC a născut o fată de 17 ani din Mănăștur. Copilul a murit înecat
Comentează 2

Incidentul a avut loc noaptea trecută, când adolescenta era în vizită la verișoara sa, pentru a dormi împreună. În jurul orei 03,00, tânăra a acuzat dureri abdominale, iar familia a chemat o ambulanță. Fata a mers la toaletă, susținând că are crampe, însă a născut în vasul de WC.

Când și-a chemat rudele, acestea au găsit copilul, un băiețel de 2700 de grame, cu capul în apa din vasul de toaletă, fiind mort.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic, dar au fost șocați să vadă copilul tot în WC, cu capul sub apă. Fata a fost dusă la Spitalul Județean, unde este internată.

Polițiștii fac cercetări, sub coordonarea procurorilor. La audieri, fata susține în continuare că nu știa că este însărcinată. Aceleași afirmații le fac și membrii familiei sale.

Medicii legiști vor stabili dacă băiețelul a fost adus pe lume mort sau dacă a decedat înecat în vasul de toaletă, așa cum pare din primele cercetări. În funcție de concluziile legiștilor, procurorii vor face încadrarea penală a faptei.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite