Vremea Romania, Arad -8°C

Stiri Arad

Un băiat de 19 ani a fost împușcat în gât și în picior. Povestea acestuia este șocantă

Un caz aproape incredibil este în atenția polițiștilor și procurorilor arădeni, după ce un băiat de 19 ani a fost dus la Spitalul Județean împușcat în gât și în picior, medicii declarându-l norocos pentru că a supraviețuit.

Un băiat de 19 ani a fost împușcat în gât și în picior. Povestea acestuia este șocantă
Comentează 1

Potrivit relatărilor victimei, care este din Galați, incidentul armat a avut loc în Italia, în regiunea Brescia.

”Tânărul susține că a fost implicat într-un conflict violent și a fost împușcat în gât, în zona claviculei spre stern, și în picior, glonțul provocându-i o fractură a femurului stâng. S-a stabilit că proiectilele folosite sunt de calibru 9 mm”, a declarat, pentru ARQ, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorul Dan Ursu.

Conform sursei citate, tânărul le-a relatat anchetatorilor arădeni că a fost adus în țară cu mașina de către un prieten, sângerând. A trecut și prin vama Nădlac, fără ca autoritățile de acolo să observe, iar la frontieră a fost așteptat de familie, care l-a dus imediat la Spitalul Județean Arad.

Medicii de aici se declară șocați că tânărul a parcurs peste o mie de kilometri în aceasă stare și spun că hemoragia îi putea fi fatală. În plus, medicii afirmă că victima a fost norocoasă pentru că glonțul din gât nu a nimerit o regiune mai puternic vascularizată.

Tânărul a fost operat imediat ce a ajuns la spital, este conștient și în afara pericolului, însă declarațiile sale par contradictorii. Pacienți din spital au auzit variante diferite ale poveștii sale. El ar fi povestit ba că a fost împușcat în Italia, ba în Slovenia.

Victima și familia sa, care este prezentă la spital, au refuzat să facă orice declarații în fața ziariștilor care au mers să se intereseze de împrejurările în care a avut loc atacul armat.

Deocamdată și ancehattorii se străduiesc să facă lumină în acest caz. Nu este exclus ca altercația să fi avut loc chiar în România, iar victima să încerce să protejeze pe cineva.

Cercetările procurorilor și polițiștilor au loc pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite