Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mirco Maschio şi Aida Yespica, primul Crăciun împreună, un Crăciun de neuitat

Președintele companiei internaționale Maschio Gaspardo, italianul Mirco Maschio, şi frumoasa venezueleancă Aida Yespica au început, anul acesta, să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Scriam în urmă cu câteva luni că Aida Yespica s-a mutat la Padova, oraşul în care Mirco Maschio are o serie de afaceri.

Mirco Maschio şi Aida Yespica, primul Crăciun împreună, un Crăciun de neuitat
Comentează 0

Cei doi îndrăgostiţi au petrecut astfel primul Crăciun împreună, Crăciun care potrivit surselor noastre a fost unul de neuitat.

„Aceasta este o noapte specială, când poți întâlni o persoana specială! Aminteşte-ţi de copilul care ai fost. Uită de griji pentru o noapte și retrăieşte miracolul Ajunului Crăciunului!

Crăciun fericit şi un An Nou fericit!”, este unul dintre mesajele postate pe Instagram de modelul din Venezuela, alături de câteva poze sugestive în care apare alături de omul de afaceri. Într-o altă postare, aceasta îi scrie milionarului: „Puterea mea și lejeritatea mea, stânca mea și certitudinea mea, un mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce faci, te iubesc

Aida ta”.

Mirco Maschio are legături puternice cu Romania, compania pe care o conduce din 2015 deţinând o fabrică de utilaje agricole la Chişineu-Criş, langa Arad, de a cărei administrare s-a ocupat personal timp de câţiva ani, înainte de a prelua funcţia de preşedinte al Maschio Gaspardo.

Aida Yespica este cunoscută în Italia pentru cariera sa de succes în lumea modei. De pe scenele de modă din Milano, a fost doar un pas până a devenit imaginea unor branduri cunoscute în toată lumea cum ar fi Nissan, Campari sau Braun. Aceasta a cochetat și cu actoria, fiind protagonista mai multor filme din cinematografia italiană, dar și prezentatoarea unor emisiuni de televiziune. Aida a bifat de-a lungul carierei sale parteneriate cu celebrităţi mondiale cum ar fi Sean Connery, Pitbull şi Coolio. Recent modelul a reușit să întoarcă toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția unde a purtat o rochie excentrică semnată de Gretel Z.

Aida Yespica este și un adevărat influencer când vine vorba de social-media fiind urmărită de aproape 900.000 de persoane pe Instagram, unde împărtășește cu fanii săi sfaturi despre viață și carieră.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare