Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mirco Maschio şi Aida Yespica, o poveste frumoasă de dragoste (FOTO)

Președintele companiei internaționale Maschio Gaspardo, italianul Mirco Maschio trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de modelul Aida Yespica. Frumoasa venezueleancă formează un cuplu alături de Mirco de mai multe luni și cei doi sunt de nedespărțit. Potrivit presei italiene, frumoasa Aida s-a mutat la Padova, oraşul în care Mirco Maschio are o serie de afaceri, semn că relaţia dintre cei doi este cât se poate de serioasă. De altfel, potrivit unor surse cei doi ar locui împreună. 

Mirco Maschio şi Aida Yespica, o poveste frumoasă de dragoste (FOTO)
Comentează 0

Mirco Maschio are legături puternice cu Romania, compania pe care o conduce din 2015 deţinând o fabrică de utilaje agricole la Chişineu-Criş, langa Arad, de a cărei administrare s-a ocupat personal timp de câţiva ani, înainte de a prelua funcţia de preşedinte al Maschio Gaspardo. 

Aida Yespica este cunoscută în Italia pentru cariera sa de succes în lumea modei. De pe scenele de modă din Milano, a fost doar un pas până a devenit imaginea unor branduri cunoscute în toată lumea cum ar fi Nissan, Campari sau Braun. Aceasta a cochetat și cu actoria, fiind protagonista mai multor filme din cinematografia italienească, dar și prezentatoarea unor emisiuni de televiziune. Aida a bifat de-a lungul carierei sale parteneriate cu celebrităţi mondiale cum ar fi Sean Connery, Pitbull şi Coolio. Recent modelul a reușit să întoarcă toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția unde a purtat o rochie excentrică semnată de Gretel Z. 

Aida Yespica este și un adevărat influencer când vine vorba de social-media fiind urmărită de aproape 900.000 de persoane pe Instagram, unde împărtășește cu fanii săi sfaturi despre viață și carieră. Tot pe Instagram, modelul a postat mai multe fotografii în mai multe ipostaze alături de Mirco Maschio în care fiorul dragostei se poate citi pe fețele acestora, dar a distribuit și citate precum: „Nu există cuvinte care să exprime dragostea pe care o simt pentru tine”.
 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare