Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mircea Rednic povesteşte ce s-a întâmplat la Bruxelles. Fiica sa a fost martoră la explozii

Fiica lui Mircea Rednic a fost prezentă marţi dimineaţă pe aeroportul Zaventem, din Bruxelles, unde cu puţin timp înainte de ora locală 08.00 (ora 09.00, ora României) au avut loc două explozii, în zona de check-in a aeroportului.

Mircea Rednic povesteşte ce s-a întâmplat la Bruxelles. Fiica sa a fost martoră la explozii
Comentează 0

Mircea Rednic vorbea cu fiica sa la telefon în momentul în care s-au produs exploziile. "Au fost două explozii foarte puternice. Una a avut loc în zona unei farmacii, iar cealaltă la o cafea aflată în zona centrală, la intrarea în aeroport. Fiica mea mi-a povestit că au căzut bucăţi de tavan. Acum au fost evacuaţi pe pista de aterizare.

În timp ce vorbeam cu ea am auzit explozia, prima explozie. Două explozii au fost. Ea a luat-o la fugă... Am înţeles că au fost preluaţi de cei de la securitate şi au fost băgaţi într-o cameră, unde au stat culcaţi. Au stat aşa cam 15 minute, după care au fost evacuaţi pe pistă.

E un haos, e un fum, au căzut tavanele, încă de la prima explozie", a declarat Mircea Rednic.

Luana Rednic, fiica lui Mircea Rednic, intenţiona să se întoarcă în ţară după ce duminică seara asistase la finala Cupei Belgiei, disputată la Bruxelles între FC Brugges şi Standard Liege (scor 1-2).

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite