Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Medicii au descoperit combinația letală pentru coronavirus. Vezi în ce constă aceasta

Medicii thailandezi au anunţat că au înregistrat un succes semnificativ în tratarea cazurilor de coronavirus cu ajutorul unei combinaţii de medicamente utilizate împotriva gripei şi HIV, scriu jurnaliștii de la stirileprotv.ro.

Medicii au descoperit combinația letală pentru coronavirus. Vezi în ce constă aceasta
Comentează 2

Medici thailandezi au declarat duminică că au tratat cu succes cazuri severe de îmbolnăvire cu noul coronavirus (2019-nCoV) cu ajutorul unei combinaţii de medicamente utilizate împotriva gripei şi HIV, cu rezultate iniţiale care arată o ameliorare semnificativă a simptomelor în 48 de ore de la aplicarea tratamentului, relatează Reuters.

Medicii de la Spitalul Rajavithi din Bangkok au declarat că o nouă abordare în tratamentul coronavirusului a îmbunătăţit starea mai multor pacienţi internaţi, între care şi o chinezoaică de 70 de ani din Wuhan testată pozitiv pentru coronavirus în urmă cu zece zile.

Pentru mai multe detalii intrați aici: https://stirileprotv.ro/stiri/international/tara-care-a-descoperit-tratamentul-pentru-coronavirus-o-femeie-de-70-de-ani-salvata-de-la-moarte.html

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite