Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zeci de cadre medicale și angajați ai Spitalului Județean sunt... în concediu medical

Zeci de angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad s-au îmbolnăvit „de pe data de 23 martie” și sunt în concediu medical. Este vorba despre medici, asistenți, infirmieri, dar și brancardieri și registratori medicali. În plus, după cum vă informam zilele trecute, opt medici au anunțat acum, în plină pandemie de coronavirus, că aleg să iasă la pensie.

Zeci de cadre medicale și angajați ai Spitalului Județean sunt... în concediu medical
Comentează 0

Informația a fost dată publicității astăzi, de conducerea unității.

„Există opt cazuri de medici  - șase din Unitatea Primire Urgențe care au anunțat că își depun demisia pentru a intra în pensie.

83 de persoane – medici, asistenți, infirmieri, brancardieri, registratori medicali sunt în concediu medical, de pe data de 23 martie. La nivelul SCJU Arad, avem 305 medici, 985 de asistenți medicali, 387 de infirmiere, 64 de brancardieri”, susțin reprezentanții Spitalului Județean.

În aceste condiții, pentru a face față pandemiei, s-a dat drumul la angajări pe perioadă determinată.

„Pentru a face față unui aflux de pacienți infectați cu coronavirus s-a dispus, angajarea de personal medical pe o perioadă determinată de șase luni. Până acum, am angajat 20 de medici, 19 asistenți medicali, și 4 – personal auxiliar”, a ținut să precizeze conducerea spitalului. 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite