Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Marin Lupaș omul cu două fețe demascat de primarul Falcă

Din nou consilierul local independent (PSD) Marin Lupaș și-a dat cu stângul în dreptul în cadrul ședinței CLM de azi, unde a fost supus la vot construirea unei noi pieșe pe strada Ion Rusu Șirianu.

Marin Lupaș omul cu două fețe demascat de primarul Falcă
Comentează 0

Lupaș a început la un moment dat să fie foarte vehement, că nu vrea cu niciun preț zonă pietonală în locul Pieței Catedralei, nu vrea piața mutată…bla, bla.

Spre rușinea și disperarea lui, la un moment dat primarul Gheorghe Falcă i-a arătat documentul care atestă că acest consilier, Marin Lupaș a votat construirea unei zone pietonale în Piața Catedralei în ianuarie anul acesta.

Lupaș și consilierii PSD, acești oportunuști ieftini au mobilizat în sală câțiva protestatari, reprezentanți ai partidului social-democrat, dintre care doar patru erau piețari cu acte în regulă. Pe lângă vechile trompete ale social democraților, Beni Vărcuș și Ilie Cheșa alias Bilă a ținut să fie aplaudat la scenă deschisă și fostul sau actualul lor coleg de partid (că nici el nu mai știe) Marin Lupaș.

Acest consilier, cică independent și-a dovedit încă odată caracterul său duplicitar. Este regretabil faptul că un astfel de personaj cu două fețe cum este acest Marin Lupaș a ajuns unul dintre oamenii care hotărăsc soarta arădenilor. Rușine domnule consilier Lupaș! Rușine PSD!

Lazar Pana

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite