Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lupta ISJ Arad între Fifor și Căprar!

Anca Stoenescu este numele sonor care de acum încolo păstorește Inspectoratul Școlar Județean Arad.

Lupta ISJ Arad între Fifor și Căprar!
Comentează 0

Cine este și cum a ajuns această somitate, numită Stoenescu în fruntea ISJ Arad în locul doamnei profesoare de fizică, director al Liceului Național de Informatică, Maria Pașcalău vă spunem imediat.

Ce trebuie să conțină CV-ul unui cap de instituție, numit politic de PSD?! Nu prea multe.

Doamna Stoenescu este înainte de toate membru PSD. Dânsa și-a trecut în buletin, pașaport, certificat de naștere, de căsătorie șamd imediat sub nume, titulatura de membru PSD.

Dar cum nu este suficient să fii membru PSD dacă nu transpiri și sângerezi pentru partid, cel puțin metaforic, doamna Stoenescu a început să atace, în spațiul public, tot ce prindea. Indiferent de subiect, indiferent de om, indiferent de importanță.

Cu toate acestea nimic nu este la fel de crucial pentru o ascensiune fulminantă către șefia ISJ ca supunerea completă în fața ordinelor lui Fifor și Căprar, greii Partidului Social Democrat, următorii Ponta și Grindeanu.

Când Fifor suna de la Craiova ca doamna Stoenescu și restul consilierilor PSD să nu voteze investițiile în sistemul educațional arădean, aceștia se conformau. Când dădea Fifor un sms din Parlament ca doamna Stoenescu & Co să nu îndrăznească să voteze Bugetul Aradului, pac! toată lumea cu mâinile jos. Când trimitea Fifor de la Ministerul Economiei un gând prin telepatie doamna Stoenescu era pregătită să-l execute și totodată arădenii.

Însă adevărata luptă din culisele PSD, a mega mașinăriei care scoate directori pe bandă rulantă s-a dat între Fifor, cel mai econom dintre filosofi și Căprar, cel mai apărat dintre apărători. Căprar și-a arătat colții și puterea când a pus-o prefect al Aradului pe soția șoferului său. Fifor, ca să nu se lase mai prejos, că doar e ministru, a pus-o inspector general al ISJ pe soția fostului consilier a lui Ovidiu Marian.

Deci Fifor și Căprar s-au întrecut în promovarea nevestelor altora.

Până acum e 1-1. Să vedem cine marchează următorul gol!

 

!Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite