Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lucrările la rețeaua de apă închid o bandă pe Revoluției; vezi care este porțiunea afectată

Compania de Apă anunță că, de mâine, în centrul Aradului se deschide un nou front de lucru pentru lucrările desfăşurate în cadrul contractului de lucrări CL3 – Reabilitare reţea canalizare în Arad şi facilitate de tratare nămol cu var la staţia de Epurare Arad. În aceste condiții, pe o porțiune a Bulevardului Revoluției se va circula pe o singură bandă.

Lucrările la rețeaua de apă închid o bandă pe Revoluției; vezi care este porțiunea afectată
Comentează 1

„Lucrarea, constând în excavaţii pentru introducerea colectorului format din tuburi ceramice, menit să înlocuiască vechea conductă de canalizare, are caracter continuu şi avansează spre Podgoria. Noul tronson vizează secţiunea de drum cuprinsă între străzile Unirii şi 1 Decembrie 1918, iar pentru această lucrare, care se va desfăşura pe banda de parcare, este necesară şi închiderea benzii întâi de circulaţie. Dată fiind restricţia parţială de circulaţie de pe acest sector de drum, şoferii care intenţionează să tranziteze zona, sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei de Apă.

Reprezentanții companiei mai susțin că lucrarea se desfăşoară în conformitate cu Autorizaţia de Construire nr. 1226/13.11.2017 emisă de Primăria Municipiului Arad şi beneficiază de acord privind restricţionarea circulaţiei rutiere pe tronsonul mai sus menţionat, solicitarea în acest sens fiind avizată favorabil în cadrul şedinţei Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei. Şantierul va fi delimitat cu plasă de protecţie, urmând să fie montate indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare.

„Contractul de lucrări CL3 Reabilitare reţea canalizare în Arad şi facilitate de tratare nămol cu var la staţia de Epurare Arad face parte din Proiectului Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020. Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, se mai arată în comunicat.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite