Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Compania de Apă anunță: încep lucrările la canalizare și pe cealaltă parte a Bulevardului Revoluției

Conform unui anunț făcut de Compania de Apă, de astăzi, lucrările desfăşurate în cadrul contractului de lucrări CL3 – Reabilitare reţea canalizare în Arad şi facilitate de tratare nămol cu var la staţia de Epurare Arad se mută pe sensul de circulaţie înspre Teatrul de Stat. Se fac excavaţii pentru introducerea de tuburi ceramice, în scopul înlocuirii vechilor conducte din cadrul reţelei de canalizare a oraşului. Lucrarea avansează înspre Podgoria şi se va derula etapizat.

Compania de Apă anunță: încep lucrările la canalizare și pe cealaltă parte a Bulevardului Revoluției
Comentează 2

Noul front de lucru vizează secţiunea de drum cuprinsă între străzile Mihai Eminescu şi Vasile Alecsandri, iar pentru această lucrare, care se va desfăşura pe banda de parcare, este necesară închiderea benzii întâi de circulaţie. Dată fiind restricţia parţială de circulaţie, şoferii sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative.

„În această perioadă, în Municipiu mai există deschise 2 fronturi de lucru, desfăşurate astfel: pe Bulevardul Revoluţiei – tronson cuprins între străzile Nicolae Grigorescu şi Romul Veliciu, şi pe Calea Aurel Vlaicu – în zona Lebăda - tronson cuprins între străzile Obedenaru şi Şcoalei. Lucrările, executate simultan, urmează un program de lucru de luni până sâmbătă, interval orar 08:00-18:00 şi se desfăşoară în conformitate cu Autorizaţia de Construire Nr. 1226/13.11.2017, emisă de Primăria Municipiului Arad. Şantierele sunt delimitate cu plasă de protecţie şi semnalizate cu indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare. Contractul de lucrări CL3 Reabilitare reţea canalizare în Arad şi facilitate de tratare nămol cu var la staţia de Epurare Arad face parte din Proiectul Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020. Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei de Apă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite