Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liviu Dragnea, în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție

Liviu Dragnea este așteptat astăzi la Instanța Supremă. Judecătorii reiau dezbaterile în procesul şefului Camerei Deputaţilor. La ședința de judecată anterioară s-a lasat cu scandal după ce șeful PSD a ieșit din sediul instanței, flancat de bodyguarzi, care au împins jurnaliștii. Dincolo de procesul lui Dragnea, astăzi, judecătorii au amânat procesul lui Călin Popescu Tăriceanu, un nou termen fiind stabilit pe 28 noiembrie.

Liviu Dragnea, în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție
Comentează 0

În dosarul lui Dragnea, la ultimul termen al procesului, din 3 octombrie, trei dintre inculpaţi au declarat că îşi menţin cererea de a fi judecaţi prin procedura simplificată, care presupune recunoaşterea vinovăţiei şi scăderea cu o treime a pedepselor. 

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de DNA pe 15 iulie 2016, fiind acuzat de săvârşirea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual. În acelaşi dosar a fost trimisă în judecată şi fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul DGASPC Teleorman.

Procesul în care Tăriceanu este judecat pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului, instanţa urmează să reaudieze patru martori, printre care şi pe fosta lui soţie, Ioana Valmar. 

Călin Popescu-Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA pe 7 iulie 2016 pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite