Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lions Club Arad vă invită la un concert caritabil

Lions Club Arad 2007 organizează în data de 12 decembrie ora 18,00, la Biserica Sf. Andrei Micălaca Nouă, zona 300, un concert caritabil de colinde, concert susținut de Corul Academic al Filarmonicii de Stat Arad, dirijor Daniel Rădoiaș,  Acest eveniment care unește o organizație de voluntariat, cu o comunitate sacramentală și o organizație culturală are pe lângă scopul de a strânge fonduri necesare pentru dotarea cu materiale a Centrului de  Recuperare și Reabilitare Copii cu Dizabilități Arad, și pe acela de a uni întreaga comunitate arădeană în realizarea de proiecte umanitare.         

Lions Club Arad vă invită la un concert caritabil
Comentează 0

Lions înseamnă a oferi şanse unui tânăr talentat, a face o bucurie unei persoane vârstnice, înseamnă a oferi speranţă celor mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un licăr de lumină în ochii unei persoane cu probleme de vedere sau sprijin pentru persoanele cu handicap.

Ariile de intervenţie, dar fără a ne limita la ele sunt: Diabet, Mediu, Lipsa de Hrană, Vedere şi Cancer la copii.

În cei 11 ani de activitate, ele au încercat să aducă un pic de speranţă unor semeni mai puţin norocoşi şi pentru care orice mic ajutor contează.

Dintre cele mai importante acţiuni menţionăm:

v  Sala media de la Şcoala Sfânta Ana

v  Manuale de muzică pentru clasele II-IV de nevăzători din România

v  Burse de studii pentru tineri înzestraţi dar lipsiţi de posibilităţi materiale

v  Materiale asistive pentru nevăzători

v  Dotarea şcolilor la sate

v  Organizare de biblioteci la sate (mobilier şi carte)

v  Educarea tinerilor prin campanii antidrog şi organizarea de cursuri de învăţare socio-emoţională pentru cadrele didactice

v  Acţiuni în domeniul sănătăţii (diabet,cancer)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite