Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lions Club Arad 2007 organizează în data de 24 iunie, ora 19,00, un concert de muzică clasică, la Centrul Cultural Judeţean.

Concertul are ca scop aducerea aminte a faptului că Marea Unire din 1918, cea mai importantă pagină a istoriei noastre, este opera întregului popor român, izvorâtă din conștiința unității neamului. Să ne readucă aminte de adevăratele valori care au determinat oamenii vremii să lupte pentru înfăptuirea acesteia.

Lions Club Arad 2007 organizează în data de 24 iunie, ora 19,00, un concert de muzică clasică, la Centrul Cultural Judeţean.
Comentează 0

Sărbătorim voluntariatul în acești 100 de ani, sub toate formele lui, pentru a sublinia faptul că poporul român a fost și este empatic cu cei în nevoi.
Nu în ultimul rând sărbătorim ia românească, care a fost purtată de strămoșii noștri începând cu perioada culturii Cucuteni 5500 î.e.n.-2750 î.e.n, dovadă a continuității poporului român și sursă de inspirație internațională.

Vă invităm să participați la concert purtând o ie!

Lions Club Arad 2007, aşa cum o spune şi numele a fost înfiinţat în 2007 de un grup de doamne inimoase care nu au putut să stea indiferente la problemele comunităţii arădene.

Lions înseamnă a oferi şanse unui tânăr talentat, a face o bucurie unei persoane vârstnice, înseamnă a oferi speranţă celor mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un licăr de lumină în ochii unei persoane cu probleme de vedere sau sprijin pentru persoanele cu handicap.

Ariile de intervenţie, dar fără a ne limita la ele sunt: Diabet, Mediu, Lipsa de Hrană, Vedere şi Cancer la copii.

În cei 11 ani de activitate, ele au încercat să aducă un pic de speranţă unor semeni mai puţin norocoşi şi pentru care orice mic ajutor contează.

Dintre cele mai importante acţiuni menţionăm:

v  Sala media de la Şcoala Sfânta Ana

v  Manuale de muzică pentru clasele II-IV de nevăzători din România

v  Burse de studii pentru tineri înzestraţi dar lipsiţi de posibilităţi materiale

v  Materiale asistive pentru nevăzători

v  Dotarea şcolilor la sate

v  Organizare de biblioteci la sate (mobilier şi carte)

v  Educarea tinerilor prin campanii antidrog şi organizarea de cursuri de învăţare socio-emoţională pentru cadrele didactice

v  Acţiuni în domeniul sănătăţii (diabet,cancer)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite