Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Linie de transport public pentru locuitorii de la „Trei Insule” (FOTO)

Primăria Municipiului Arad și Compania de Transport Public informează că începând de luni, 15 ianuarie 2024, cei care locuiesc la „Trei Insule” vor avea la dispoziție un microbuz care să le asigure legătura cu zonele centrale ale orașului.

Linie de transport public pentru locuitorii de la „Trei Insule” (FOTO)
Comentează 0

Noua linie de transport comun va funcționa  până la finalizarea construcției noii pasarele peste râul Mureș, având următorul program:

- în zilele lucrătoare, microbuzul va pleca din parcarea de la „Trei Insule” (zona dinspre Zădăreni) la ora 7.00, pe traseul Aradul Nou-Piața Romană-str. Andrei Șaguna- zona Intim-Podgoria;

- returul va fi pe același traseu, însă cu plecare la ora 15.00, din stația Podgoria.

„Am avut întâlniri cu mai mulți specialiști și cu reprezentanții asociației arădenilor care locuiesc în zona « Trei Insule» pentru a decide care este cea mai bună soluție pentru oamenii de acolo, după ce podul de pontoane care făcea legătură cu orașul s-a rupt. Împreună am stabilit că soluția cea mai bună, până la finalizarea construcției noii pasarele, este să le punem la dispoziție un mijloc de transport public. În același timp vom face tot posibilul să terminăm, cât mai repede, construcția începută a noului pod pietonal peste Mureș, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Lazăr Faur.

Sursa foto: Facebook Lazăr Faur

 

 

 

 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite