Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Mădă, mai bine îți cumpăra flori! Îți place cum a mâzgălit pasarela?

S-au cunoscut în 11 martie 2016. Ne bucurăm pentru Adda, Lore și Alin, dar nu am fi vrut să aflăm asta dintr-o mâzgălitură aflată pe unul dintre pilonii pasarelei pietonale ce face legătura cu ștrandul.

FOTO | Mădă, mai bine îți cumpăra flori! Îți place cum a mâzgălit pasarela?
Comentează 8

Inspirați sau nu, unii amorezi vor să-și impresioneze iubitele, iar mesajele de dragoste scrise cu marker permanent sau vopsea sunt tot mai numeroase pe podul pietonal care i-a costat pe arădeni 2,3 milioane de euro. Se pare că moda exteriorizării iubirii în acest loc a fost lansată de câteva cupluri care și-au legat dragostea cu lacăte de balustrade, încă din toamna anului trecut.

”Aici sunt eu / Un solitar / Ce-a râs amar / Și-a plâns mereu”, a scris Ronin, citându-l pe Bacovia, în timp ce un alt amorez a fost ceva mai puțin inspirat: ”911 am o urgență / M-a sărutat, mi-a provocat dependență”.

La numărul de mesaje dedicate, Mădă le întrece pe toate celelalte fete. O invităm, cu această ocazie, să arunce o privire pe poze, să ne spună dacă îi place cum arată acum podul. Mădă, oare nu te-ai fi bucurat mai mult de un buchet de flori? Este o întrebare sugerată de mulți dintre arădenii care traversează podul și nu se bucură deloc de imaginea tot mai urâtă pe care o are această construcție.

Celor care se gândesc să dea fuga pe pasarelă pentru a-și găsi inspirația, polițiștii locali le transmit că riscă amenzi de la 100 la 500 de lei.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite