Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Laurenţiu Ciocăzanu despre impactul emisiunii lui Rareş Bogdan

Laurenţiu Ciocăzanu despre impactul emisiunii lui Rareş Bogdan
Comentează 0

„Această imagine de exact acum 3 ani, îmi aduce aminte de o perioadă tristă din istoria noastră recentă, când am fost la un pas de ROMEXIT. Rareș Bogdan, cu emisiunile sale ”Jocuri de putere”, a fost atunci un stâlp al rezistenței prin presă față de regimul Dragnea&PSD. La final, și cu ajutorul nostru, România pro-occidentală a învins.

Între timp, Rareș Bogdan a intrat în politică, iar eu am rămas același romantic al jurnalismului care supără pe toată lumea. Cei care îi fac actualului europarlamentar un proces de intenție legat de opțiunea sa în afara presei ori de prestația sa politică cred că greșesc.

Indiferent ce n-o să ne placă la el în lumea nouă în care a intrat și câte dezamăgiri le va produce unora sau altora, ar trebui să-i rămânem recunoscători lui Rareș pentru ce-a însemnat el în anii 2017-2019. Nu doar el, dar și el. Poate el - mai mult decât alții, care desigur că au servit și ei partea bună a baricadei.

Dar impactul emisiunii ”Jocuri de Putere” a fost atât de mare încât a creat un fel de locomotivă nărăvașă care a tras după ea energia bună a nației, în acele vremuri în care orice era posibil. Sincer, îmi lipsesc acele emisiuni, îmi lipsește acel Rareș Bogdan, dar viața are drumurile ei diferite pentru fiecare dintre noi”, a scris jurnalistul Laurenţiu Ciocăzanu pe Facebook.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite