Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Laszlo Balint se întoarce la UTA

Laszlo Balint, antrenorul de care se leagă performanţele UTA-ei din ultima perioadă, se întoarce pe banca tehnică a echipei care l-a consacrat. Asta, în condiţiile în care oficialii Bătrânei Doamne au anunţat despărţirea de Ilie Poenaru, tehnicianul care „a reuşit” să-şi ducă echipa pe loc de retrogradare.

Laszlo Balint se întoarce la UTA
Comentează 0

„Clubul UTA anunță că, începând de mâine, banca tehnică va fi condusă de Laszlo Balint. Antrenorul care a promovat echipa Aradului pe prima scenă - după mai bine de un deceniu - revine pe banca tehnică după 9 luni, perioadă în care și-a reafirmat mereu atașamentul față de culorile roș-albe. Ne bazăm pe ambiția lui, pe sentimentele ce-l leagă de UTA și avem încredere în viitor! Colaborarea cu Laszlo Balint se întinde până la finalul sezonului Ligii I, cu opțiune de prelungire din vară.

Bine ai revenit, Gyuszi!”, scrie uta-arad.ro, site-ul clubului.

De menţionat că printre numele vehiculate pentru preluarea băncii tehnice a UTA-ei s-a aflat şi Costel Gâlcă, antrenorul care a condus Steaua spre câştigarea ultimului titlu, în 2014-2015, când a mai câştigat Cupa României şi Cupa Ligii, adicăî tot ceea ce se putea câştiga pe plan intern.

Foto: Lucian Ciobanu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite