Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă şi-a luat atacant ceh

Atacul roș-alb e întărit, începând de astăzi, cu atacantul ceh Tomas Wagner. Născut pe 6 martie 1990, la Praga, Wagner a bifat sâmbăta trecută primele sale minute în tricoul UTA-ei, în amicalul cu Ripensia (4-2), când a contribuit la ultimul gol arădean, după ce fusese protagonist în câteva faze bune de atac, informează uta-arad.ro, site-ul clubului UTA.

Bătrâna Doamnă şi-a luat atacant ceh
Comentează 0

Wagner a trecut până acum pe la Pribram, Viktoria Plzen, Mlada Boleslav, Jablonec, Karvina, Fastav Zlin (Cehia) sau Nea Salamina (Cipru). A fost internațional de tineret al Cehiei.

„Sunt fericit că sunt aici, totul decurge bine și cred că așa vor sta lucrurile și odată cu meciurile care urmează. Am văzut imagini cu suporterii UTA-ei aici, mi s-au părut uimitori. Echipa mi s-a părut bună, mi-am spus că îmi doresc să vin să joc la Arad”, a punctat Tomas Wagner, despre care antrenorul Laszlo Balint a afirmat: „Este un jucător de forță. Poate are nevoie de o perioadă să își recapete ritmul de joc și cu toții avem încredere că Tomas ne poate ajuta”.

Intraţi AICI pentru a citi declaraţia impresarului Bogdan Apostu.

Sursa foto: Facebook UTA Arad

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite