Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Auto Schunn a avut loc lansarea noii colecţii de SUV-uri Mercedes-Benz

La Auto Schunn a avut loc lansarea noii colecţii de SUV-uri Mercedes-Benz
Comentează 0

Compania Auto Schunn România a găzduit în data de 25 septembrie, la ora 19:00, lansarea noii colecţii de SUV-uri Mercedes-Benz.
În cadrul evenimentului, găzduit de reprezentanța Auto Schunn (Calea Radnei - 247), au fost lansate modelele GLC, GLE şi GLE Coupe, extrem de apreciate de specialişti și pasionați. Noua colecție de SUV-uri Mercedes-Benz propune partenerul perfect de drum și o experiență auto completă.
Mercedes-Benz GLC este spațios și apreciat pentru tehnologie și design în aceeași măsură, având linii stilistice vizionare.
Mercedes-Benz GLE este versiunea îmbunătățită a best seller-ului ML.
GLE Coupe îmbină elementele unui SUV cu cele ale unui coupe, dar platforma tehnică și motorizările îl recomandă mai degrabă ca pe o mașină sport de mari dimensiuni.
La începutul acestui an, societatea româno-germană Auto Schunn, parteneră a companiei Mercedes-Benz, a marcat 22 de ani pe piața auto din România. Compania are reprezentanțe în Arad, Deva și Suceava dar și în Germania și este condusă de omul de afaceri Juergen Schunn, funcția de manager general fiind ocupată de Elena Kovacs.

„Am pregătit noutăţile Mercedes-Benz, lansate recent pe piaţa românească, modele deja prezentate şi disponibile acum pentru clienţii noştri din România”, a precizat Juergen Schunn la conferinţa de presă organizată înaintea lansării propriu-zise.

C. P.

Articole asemanatoare