Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

MONTESAMBRA a umplut librăria Cărtureşti

MONTESAMBRA a umplut librăria Cărtureşti
Comentează 2

De trei ani de zile, de când primarul Gheorghe Falcă  şi-a lansat la CĂRTUREŞTI cartea  „Societatea vie. Proiect Romania 2020”, n-am mai văzut atâta lume adunată laolaltă în librăria de la Atrium Center. Dar asemănarea se opreşte aici, căci publicul prezent aseară la prezentarea romanului liric „Montesambra, bărbatul vieţii mele”, a tinerei şi preafrumoasei Nadina Maria Szakacs, a fost  preponderent feminin. Afluxul genului suav se poate explica şi prin natura cărţii, ce aminteşte de populara Irina Binder, cu ai săi megamediatizaţi FLUTURI.

Volumul a fost înfăţişat publicului de Lucia Bibarț, președinta Ligii Scriitorilor, filiala „Ioan Slavici” Arad şi în final autoarea a acordat cu o răbdare îngerească autografe zecilor de admiratoare ce s-au aşezat disciplinat la o coadă ce-i va face să se dea cu fundul de pămând pe membrii celeilalte filiale scriitoriceşti, de pe celălalt mal al Mureşului, atunci când vor vedea pozele de pe arq. 

Cât priveşte valoarea artistică a cărţii, le las bucuria de a se pornunţa doctoriţelor în literatură prezente ieri la impresionanta lansare şi promit să le public cu promptitudine cronicile.

Sara N. Dan

Galerie foto (110)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite