Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

KineDok - Lumea lui Daniel ... la TEBA

KineDok - Lumea lui Daniel ... la TEBA
Comentează 0

În a cincea seară de Kinedok, a fost proiectat la Fabrica TEBA „Lumea lui Daniel”, un filmdocumentar cu un subiect foarte controversat. Filmul este realizat de o tânără regizoare cehă, Veronika Lišková, în 2014.

Sinopsis
Daniel este un tânăr student şiscriitor. Daniel este, de asemenea, pedofil. Este îndrăgostit şi nu îşi ascunde orientarea sexuală nici măcar în faţa părinţilor băiatului pe care îl iubeşte. Daniel nu a făcut rău nici unui copil, aşa cum nici Jirka Fx100d, Tomáš Efix, MR_Xguard, Petr Kasz, Host, Simgiran, Silesia, Elrond şi nici alţi membri ai comunităţii pedofililor cehi nu au făcut-o. Dar pornirile lor rămân o problemă gravă și niciun părinte nu le poate accepta. Filmul prezintă suişurile şi coborâşurile din vieţile acestor oameni. Este un portret al lui Daniel şi al pedofililor cehi. Filmul spune povestea unei lupteconstante de a se împăca nu doar cu societatea ci şi cu sine.
--------------------------------------------------------------------------------------------
KineDok este un nou fel de comunitate internaţională, o rețea unică de cluburi defilm şi o platformă de distribuţie alternativă care reuneşte fanii şi realizatorii de documentare creative. În cadrul ediţiei pilot, 12 documentare incitante din Europa Centrală şi de Est sunt proiectate în peste 20 de spaţii neconvenţionale din fiecare ţară participantă: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia şi România.

C. P.
 

Galerie foto (30)

Articole asemanatoare