Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca: „Arădenii de la mitingul PSD să protesteze împotriva jefuirii județului nostru de către pesediști!”

Prim-viceședintele PNL Arad, Iustin Cionca, îi îndeamnă pe arădenii care vor participa la mitingul PSD de la București, sâmbătă seara, să protesteze împotriva confiscării sumei de 45 de milioane de euro de la județul Arad de către majoritatea PSD-ALDE, prin bugetul pe anul acesta.

Iustin Cionca: „Arădenii de la mitingul PSD să protesteze împotriva jefuirii județului nostru de către pesediști!”
Comentează 1

„Înțeleg că PSD Arad se străduiește să ducă 1500 de arădeni la mitingul de la București. Nu cred că are capacitatea să strângă nici 150. Dar indiferent câți arădeni ar fi la miting, este mai potrivit să ceară ca PSD să dea înapoi banii județului Arad și să nu mai confiște banii arădenilor, decât să protesteze în favoarea tâlharilor care jefuiesc România”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

Acesta spune că în timp ce niște firme ca Teldrumul lui Dragnea se folosesc de banii arădenilor, Guvernul a alocat Aradului bani pentru 4 km de drumuri anul acesta, niciun leu pentru Spitalul Județean și a lăsat fără salarii angajații din sectorul social, în a doua jumătate a anului. Acestea sunt problemele Aradului, nu scăparea de închisoare a unor politicieni PSD care s-au ghiftuit din banii publici!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite