Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iustin Cionca (PNL): „În septembrie Liga Aleșilor Locali va avea o nouă conducere!

În ședința Biroului Permanent Județean de astăzi s-au stabilit datele pentru organizarea Ligii Aleșilor Locali PNL Arad care va avea loc în 29 septembrie la Sebiș:

Iustin Cionca (PNL): „În septembrie Liga Aleșilor Locali va avea o nouă conducere!
Comentează 0

“În cadrul ședinței se va alege noua structură de conducere,  funcțiile pentru care se poate candida sunt următoarele:

Președinte----------------------1 poziție

Prim-vicepreședinte----------2 poziții

Secretar general---------------1 poziție

Vicepreședinte----------------5 poziții

Secretar executiv-------------6 poziții

Conform procedurilor și a statutului toți candidații vor trebui să aibă cotizațiile plătite la zi, fără niciun fel de datorii. 

În calitate de președinte al Consiliului Județean mi s-a propus să candidez pentru această funcție de conducere a Ligii Aleșilor, însă în schimb am ales să îl susțin pe prietenul meu, Petru Antal, primarul orașului Pecica.

Domnul primar Antal se bucură nu doar de susținerea mea, ci și a majorității aleșilor locali din județ.  Îi cunosc foarte bine calitățile de lider , dar și pe cele administrative, lucrând alături mult timp și am certitudinea că rezultatele muncii sale nu vor întârzia să apară.

Mă alătur echipei domnului  Antal și împreună vom forma un nucleu puternic și determinat să reprezinte interesele arădenilor atât în administrație, cât și în sfera politică.”,  a declarat Iustin Cionca, prim-vicepreședinte PNL Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite