Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iohannis, atac la PSD de la malul mării

Aflat la întâlnirea Tineretului Liberal de la Venus, Klaus Iohannis a lansat o nouă rafală de atacuri la adresa social-democraților. Președintele a spus că, după guvernarea dezastruoasă a celor de la PSD, românii au nevoie de o guvernare eficientă care să le aducă prosperitate.

Iohannis, atac la PSD de la malul mării
Comentează 0

Iohannis nu a reușit să se abțină de la atacuri la adresa celor de la PSD, întâlnirea de la Venus a Tinerilor Liberali fiind rampa perfectă pentru rachetele de la Cotroceni.

"După dezastrul PSD-ist care a răpit ani de zile șansa României la guvernare, românii vor o guvernare care să le aducă șansa la bunăstare, prosperitate. Voi sunteți generația care poate aduce speranța, entuziasmul și credința în viitorul României. Eu sunt încrezător în viitorul României", a spus șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis dă un semnal important, la Școala de Vară a TNL. Iohannis a spus că, deocamdată, PNL este cel mai important partid de opoziție și a sugerat că liberalii ar putea veni în curând la guvernare.

Reprezentați forța tânără a celui mai important partid, deocamdată, de opoziție din România (...) Avem peste puține luni alegeri prezidențiale. Vom avea alegeri locale, alegeri parlamentare și eu vă invit ca împreună cu mine să câștigăm toate aceste alegeri.

După dezastrul PSD-ist care a răpit ani de zile șansa României la guvernare, românii vor o guvernare care să le aducă șansa la bunăstare, prosperitate. Voi sunteți generația care poate aduce speranța, entuziasmul și credința în viitorul României. Eu sunt încrezător în viitorul României.

Eu am venit în fața națiunii cu argumente constructive foarte solide, iar doamna premier a venit în fața națiunii cu argumente ciudate. Ea nu a insistat deloc! M-a sunat cu o zi, mă rog, cu câteva ore de înainte de a-mi trimite acea solicitare ciudată de remaniere!

Auzim vorbindu-se despre lipsa de capital uman, de resurse în pepinierele partidelor din România. Acesta este argumentul celor care nu vor să renunțe la funcție și nu vor să se dea la o parte să lase locul tinerilor. Avem și recent câteva exemple.

Sunt foarte multe lucruri de făcut și de realizat după guvernările eșuate ale PSD-ului. Proiectul pe care îl propun românilor este acela de a trăi, în sfârșit, într-o țară în care normalitatea este regula și nu invers. România normală este țara din care tinerii nu-și vor mai dori să plece definitiv pentru că nu au șanse aici. România normală este țara în care tinerii vor avea șanse, chiar și în cele mai defavorizate zone, în care în prezent sunt efectiv abandonați.”, a spus Klaus Iohannis.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite