Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO DE FLORII: Cum va fi vremea de Florii la munte şi la mare

Vreme schimbătoare de Florii şi de Paşte, cu treceri de la temperaturi de vară la precipitaţii abundente în majoritatea regiunilor. 

PROGNOZA METEO DE FLORII: Cum va fi vremea de Florii la munte şi la mare
Comentează 0

VREMEA DE FLORII LA MUNTE

Vineri, tempertaurile se vor situa între 6 şi 17 grade, vom avea 4-10 grade sîmbăta, iar duminică va fi instabilitate accentuală, temperaturile nu vor mai depăşi 8 grade la nivelul staţiunilor montane de pe V. Prahovei. Începând de sâmbătă creşte probabilitatea de apariţie a preicpitaţiilor, care vor fi pe arii extinse duminică. 

VREMEA DE FLORII LA MARE

Pe Litoral, vineri vom avea temperaturi între 15-17 grade. Cam aceleaşi temperaturi vor fi şi sâmbătă, 16-18 grade, fiind mult mai ridicate decât normalul perioadei. Duminică însă, vor fi în jur de 15 grade Celsius, nori, dar probabilitatea de apariţie a ploilor e mai redusă.

Tendinţa

Săptămâna paştelui începe cu temperaturi de vară hiar ân nordul României. Treptat, temperaturile vor scădea, astfel că joi la maiză vor fi în jur de 10-11 grade Celsius. Această scădere se va resimţi în toate regiunile ţării. Transilvania, Muntenia sau Capitala vor avea temperaturi ce nu vor depăşi marţi la amiază 22-23 grade. Luni dimineaţă, în Miercurea Ciuc vor fi 4-5 grade, iar dimineaţa de miercuri se atinge pragul de îngheţ. Vineri vor fi minus 1 minus 4 grade în estul Transilvaniei. Şi de paşte vremea va fi închisă, duminică fiind înregistrate precipitaţii în multe regiuni.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite