Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vremea se menţine caldă. Maxime de 13 grade în vestul ţării

Începutul de săptămână se anunţă destul de călduros pentru această dată. Valorile termice maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 şi 14 grade şi minime între -2 şi 12 grade, potrivit datelor furnizate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vremea se menţine caldă. Maxime de 13 grade în vestul ţării
Comentează 0

Locuitorii din vestul ţării vor avea parte, luni, de cele mai calde temperaturi. Potrivit hărţii valorilor de temperatură a aerului, publicată de ANM, luni, la ora 8.00, erau deja 13 grade la Oraviţa, 12 grade la Reşiţa şi 10 grade la Caransebeş, Oradea. 9 grade se înregistrau la Lugoj şi Arad.

ANM anunţă că, luni, cerul va avea înnorări îndeosebi în regiunile vestice, nordice şi centrale unde, mai ales în a doua parte a intervalului, va ploua pe arii extinse. La munte, la altitudini mari, precipitaţiile vor fi mixte. Cantităţile de apă vor mai depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp, cu precădere în zona montană. În restul teritoriului doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în vestul teritoriului, la munte şi izolat în rest.  Pe arii restrânse se va semnala ceaţă, cu precădere în sud şi în sud-est.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite