Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Injecţie "clasică" de moral pentru decisivul de la Satu Mare. "Un "El Clasico" care şi-a respectat renumele"

Injecţie
Comentează 0

Apariţia lui Bogdan Bulj pe banca celor de la Univ Goldiş ICIM Arad a coincis cu un prim succes după 4 jocuri pierdute de arădence. Şi nu orice joc, ci împotriva marii rivale din Târgovişte. Meci decis după 45 de minute, de o echipă a Aradului care a arătat din nou că are potenţial.

"A fost un "El Clasico" care şi-a respectat renumele, cu răsturnări de scor când nimeni nu se mai aștepta şi de-o parte şi de cealaltă. A fost un meci în care fiecare şi-a adus contribuția. Aici mă refer la jucătoare, antrenor şi nu în ultimul rând publicul care le-a ajutat pe fete în momentele cheie ale meciului, împingând disputa în prelungiri, unde am şi câștigat. Felicit fetele, felicit antrenorul pentru modul cum a pregătit şi condus acest meci şi mulțumesc publicului care a venit să ne susțină, dar nu vreau  să uit si sa le mulțumesc sponsorilor fără de care această echipă nu poate exista. Urmează meciul cu Satu Mare, meci pe care trebuie să îl pregătim foarte bine şi să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că mai e mult până departe. Dacă reușim să câștigăm acolo în proporție de 90% suntem calificaţi în play-off de pe locul 6. Cred în această echipă, pentru că avem potențial, doar trebuie să ne facem treaba profesionist fiecare", spune preşedintele Marcel Urban.

“În sfârșit a venit victoria mult așteptată! Suntem foarte fericite că am reușit să câștigăm. Fiecare jucătoare a dat din ea tot ce a avut mai bun. Mulțumim antrenorului pentru felul în care ne-a făcut să fim unite și să fim cât mai agresive. Asta s-a văzut la final când am reușit să le batem pe Târgoviște, o echipă importantă a campionatului. Astăzi ne-au și intrat aruncările de 3 puncte, dar apărarea agresivă și jocul de echipă a triumfat. Ne pregătim foarte serios pentru următorul meci, stiut fiind faptul că trebuie să câștigăm tot până la final pentru a ajunge pe locul 6. Sperăm să repetăm la Satu Mare, rezultatul din această seară”, a spus pentru baschetarad.ro, Ildiko Nagy, una dintre jucătoarele cu o evoluţie constantă în ultima perioadă.

Să mai spunem că meciul dintre CSM Satu Mare (echipă condusă de fostul antrenor al Aradului, Jose Araujo) şi Univ Goldiş ICIM are loc vineri de la ora 18.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite