Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu moral spre Târgovişte. “Vom încerca să facem un meci cât mai bun, şi, de ce nu, să facem o surpriză”

Cu moral spre Târgovişte. “Vom încerca să facem un meci cât mai bun, şi, de ce nu, să facem o surpriză”
Comentează 0

La Târgovişte, mâine de la ora 18, se joacă un derby al baschetului feminin românesc: CSM vs. Univ Goldiş ICIM Arad. Chiar dacă acum gazdele compun singura echipă neînvinsă a stagiunii iar Aradul abia a obţinut runda precedentă prima victorie în acest campionat.

CSM-ul, cu toate că s-a vorbit de probleme în Cetatea Chindiei înaintea stagiunii, şi-a asigurat un lot extrem de competitiv: Cosby, Green, Cooker, Poole, plus Toma, Fodor sau Dincă, îi comferă antrenorului Cătălin Tănase liniştea zilei de mâine, când vine vorba despre rezultate. Aradul a plecat la Târgovişte cu un un moral bun, dar şi cu şansa a doua. Cum însă arădencele nu au nimic de pierdut, spectacolul e garantat.

“Victoriile aduc victorii. Mergem să ne vindem cât mai scump pielea. Am obţinut împotriva Alexandriei o victorie de moral, şi chiar dacă avem indisponibilităţi vom încerca să facem un meci cât mai bun, şi, de ce nu, să facem o surpriză. Să nu uităm însă că mergem e terenul singurei echipe neînvinse până acum, dar nu avem ce pierde”, spune Marcel Urban, preşedinte Univ Goldiş ICIM Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite