Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Returul cu Timişoara pregăteşte pentru UVVG ICIM Arad deplasarea de la Galaţi. "Ne aşteaptă acolo un meci extrem de important"

După succesul fără echivoc din manşa tur a primei faze a Cupei României, pentru Univ Goldiş ICIM Arad returul de mâine de la Timişoara e doar de palmares.

Returul cu Timişoara pregăteşte pentru UVVG ICIM Arad deplasarea de la Galaţi.
Comentează 0

Un joc important însă, care pregăteşte debutul în noua ediţie a Ligii Naţionale de Baschet feminin. Sâmbătă arădencele lui Jose Araujo joacă la Galaţi, iar miercurea vitoare, acasă cu aceeaşi BCM Timişoara.

"Fără a fi lipsiţi de modestie, meciul retur din Cupă e o etapă pregătitoare pentru disputa de la Galaţi. Ne aşteaptă acolo un meci extrem de important. Galaţiul are mai multe avantaje: nejucând nici un meci oficial nu ştim potenţialul lor, în schimb ei ne-au văzut deja, joacă pe teren propriu, plus avem parte de o deplasare lungă. Dar, deşi ne aşteaptă un adversar cu multe necunoscute, mergem să câştigăm un joc de grad zero", a spus preşedintele Marcel Urban.

Ildi Nagy lipseşte, cel puţin, o lună!
Din păcate nici nu a început bine sezonul că echipa arădeană se loveşte de probleme de efectiv. La jocul cu Timişoara s-a accidentat serios Ildi Nagy, care, cel puţin până la sosirea rezultatului RMN, va lipsi o lună.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite