Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cetatea Chindiei "fierbe". Mâine are loc un nou duel din El Clasico al baschetului feminin românesc: Arad vs. Târgovişte

De fiecare dată duelul CSM Târgovişte vs. Univ Goldiş ICIM Arad naşte pasiuni. Este duelul celor mai titrate echipe din baschetul feminin românesc al ultimilor ani.

Cetatea Chindiei
Comentează 0

Nimeni nu a reuşit să spargă monopolul Arad - Târgovişte pentru titlu care durează deja de o perioadă bună de timp. Mâine cele 2 se vor duela pentru prima oară în acest sezon. Disputa din Cetatea Chindiei începe de la un clasament cu Aradul care în cont 2 insuccese, cu unul mai puţin decât marea rivală. 

Una care va începe jocul cu 3 foste componente ale ICIM-ului, veterana Toma, Olah şi americanca Cosby (foto). În teorie vorbim despre un meci echilibat, în care orice e posibil. Chiar dacă în ultima rundă Târgoviştea a scăpat de ruşine în jocul cu Timişoara în ultimele secvenţe, iar Aradul a învins Alba Iulia, care la rândul ei are în cont victoria cu CSM. "Chiar nu mă uit la ultimul rezultat. Pentru că duelul Târgovişte - Arad este un El Clasico din baschetul feminin românesc. Sunt convins că faţa celor de la Târgovişte va fi schimbată în duelul cu noi. Mergem să obţinem ce ne dorim", a spus Jose Araujo care nu o va avea la dispoziţie pe Kaiakasevic, în timp ce Stoenescu şi Dyer sunt incerte.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite