Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În ciuda gerului de afară, din 28 de persoane fără adăpost găsite de Poliţia Locală, doar una a vrut să meargă la Adăpostul de Noapte (FOTO)

Direcția Generală Poliția Locală Arad, Poliția Municipiului Arad și Jandarmeria au desfășurat, astăzi, o acțiune comună de identificare a persoanelor fără adăpost. Au fost depistate 28 de asemenea persoane, dintre care una singură și-a exprimat acordul de a fi condusă la Adăpostul de Noapte situat pe Calea 6 Vânători, în vederea cazării temporare pe timpul sezonului rece.

În ciuda gerului de afară, din 28 de persoane fără adăpost găsite de Poliţia Locală, doar una a vrut să meargă la Adăpostul de Noapte (FOTO)
Comentează 0

„Au fost întocmite 2 procese-verbale de contravenție, pentru apelarea în mod repetat la mila publicului, restul persoanelor fiind luate în evidență.

Echipajele au acționat astăzi, de asemenea, în mai multe locații din municipiul Arad, unde existau date că sunt improvizate «locuințe», în care se adăpostesc oameni ai străzii și că se adună cantități semnificative de deșeuri, transformând zonele respective în adevărate focare de infecții.   

A fost solicitat ajutorul echipelor de salubrizare din cadrul RETIM pentru a igieniza zonele respective, urmând ca astfel de acțiuni să se desfășoare periodic pentru a descuraja ridicarea altor noi adăposturi improvizate.

Menționăm că desfășurarea activității va continua la orele serii, acționându-se cu mai multe echipaje ale Direcției Generale Poliția Locală Arad, respectiv 2 autoutilitare de ridicare a oamenilor străzii”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: Poliţia Locală

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite