Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Impozitele și taxele locale pentru 2016, votate în CLM Arad

Impozitele și taxele locale pentru 2016, votate în CLM Arad
Comentează 1

Consilierii municipali arădeni au votat miercuri pentru valoarea impozitelor și taxelor locale pentru anul viitor.

Acesta a fost, de altfel, cel mai disputant proiect de pe ordinea de zi, din cele 17, a ședinței CLM de astăzi. Ințial, ordinea de zi cuprindea 19 proiecte de hotărâre, însă două dintre acestea au fost retraese.

Revenind la subiectul impozitelor și taxelor locale, mai mulți aleși locali au depus amendamente. Astfel, amendamentele propuse de Ovidiu Moșneag și Geanina Pistru au fost votate favorabil de către aleșii locali, în timp ce cele opt propuneri citite de consilierul Marin Lupaș, venite din partea social-democraților, au fost response.

Toate celelalte proiecte de hotărâre au fost votate de aleși, inclusive cele care necesitau două treimi. Aici și puterea și opoziția au căzut de acord asupra propunerilor.

Este important de menționat că unele dintre impozitele și taxele locale au rămas la același nivel al multimilor ani, altele însă au crescut.

După votul consilierilor locali, primarul Gheorghe Falcă a explicat faptul că nivelul unora dintre impozitele și taxele este generat de Codul Fiscal.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite