Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 12 - 18 iunie, prezentat de astrologul arădean Vlad Daia

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 12 - 18 iunie, prezentat de astrologul arădean Vlad Daia
Comentează 0

BERBEC

Comunicarea este foarte importantă săptămâna aceasta, fii atent ce informaţii le dai celorlalţi, este foarte important să spui adevărul, deoarece minciunile îţi pot atrage probleme grave. Verifică orice informaţie primeşti, poţi fi testat în această perioadă, şi să încerce să ţi se bage beţe în roate mai ales de către superiori, la locul de muncă.

TAUR

Banii încep să se mişte într-o direcţie bună săptămâna aceasta, însă trebuie să depui mai mult efort pentru a-i obţine, sau vei avea nevoie să întocmeşti unele documente sau chestiuni birocratice pentru a te bucura de ei. Dacă se aduc în discuţie unele moşteniri sau prime promise, există posibilitatea să afli că ele nu mai sunt luate în discuţie momentan.

GEMENI

Este important în această săptămână să-ţi exprimi gândurile, emoţiile şi tot ceea ce ţine de interiorul tău, chiar dacă poţi răni, acesta este adevărul tău în acest moment, şi nu ai de ce să-l ascunzi. Lucrurile se pot rezolva foarte rapid odată ce exprimi adevărul, chiar dacă la prima vedere pare o situaţie complicată.

RAC

Uşor, uşor se închide un ciclu pentru tine, urmând să intre Soarele în zodia ta. Sunt ultimele zile în care te mai macină situaţii mai puţin plăcute şi poţi avea încă probleme cu odihnă. Nu te stresa sau speria, deoarece este perioada normală dinaintea zodiei tale. Aşteaptă-te să afli informaţii mai puţin plăcute, dar măcar vei scăpa de o piatră de pe inima.

LEU

Prietenii îţi pot da puţin de gândit săptămâna aceasta, deoarece unii îşi vor da arama pe faţă sau îţi vor crea mici probleme, aşa că rezolvă repede ce ai de rezolvat cu ei şi mergi mai departe, o să te simţi mult mai uşurat. Fii puţin atent la problemele digestive sau arsuri la stomac, deci atenţie la alimentaţie.

FECIOARĂ

La locul de muncă pot apărea mici probleme cu superiorii şi să îţi demonstreze că ai făcut ceva greşit, nu încerca să te aperi, pentru că au dreptate, recunoaşte-ţi greşeala şi încearcă să repari, iar situaţia se va tempera. Încearcă să nu-ţi duci problemele de la locul de muncă acasă şi să se simtă familia afectată de problemele tale.

BALANŢĂ

Gândurile tale pot fi cam bulversate săptămâna aceasta şi să fii confuzat de informaţiile care vin înspre tine. Încearcă să-ţi asculţi intuiţia şi informaţiile care nu vin de la cei din jur, deoarece aceastea pot fi eronate. Bazează-te pe instinctul tău şi mergi în direcţia care simţi tu că este cea mai potrivită pentru tine, sigur vei merge în direcţia potrivită.

SCORPION

Partea financiară va avea nevoie de atenţia ta, posibil să fie nevoie să faci lumină în unele documente financiare din trecut. Poţi câştiga pe neaşteptate unele sume, dar ai grijă cum le cheltui. Partea relaţională este plină de evenimente şi de pasiune, pune accentul pe acest aspect săptămâna asta.

SĂGETĂTOR

Fii atent câtă atenţie acorzi celor din jur, deoarece poate există riscul să te neglijezi pe tine. Adevărul spus de tine săptămâna asta este foarte important, nu te lăsa influenţat sau furat de peisaj, deoarece tu ai adevărul tău, iar alţii pe al lor. Şi aceste aspecte se pot observa mai ales în iubire și în afaceri.

CAPRICORN

La locul de muncă pot apărea mici înţepături cu colegii, însă nu este ceva serios, ai grijă să fii corect, să clarifici orice este de clarificat. Sănătatea poate avea nevoie de atenţia ta, nu ar strica să-ţi faci unele analize dacă simţi nevoia.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta nu împleti iubirea şi prietenii. Nu este un moment bun de a începe o relaţie cu cineva cunoscut sau nu te lăsa influenţat în relaţiile de iubire de prieteni, deoarece te pot sfătui destul de prost în acest domeniu. Job-ul te poate solicita destul de mult, important este să-ţi cauţi timp şi pentru odihna ta.

PEŞTI

Săptămâna aceasta pot apărea discuţii în familia ta legate de carieră sau bani. Poţi fi tras la răspundere încotro te îndrepţi şi ce faci cu banii tăi. Va trece perioada curând, dar tu mergi pe drumul tău, deoarece ai fost testat destul în carieră şi ţi-ai construit drumul aşa cum a fost mai bine pentru tine, nu pentru alţii.

Astrologul arădean Vlad Daia vă prezintă pe ARQ horoscopul săptămânal. Pentru consultaţii personalizate, puteți accesa site-ul Astro Expert (www.astroexpert.ro) sau pagina de Facebook (www.facebook.com/astroexpert89).

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite