Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscopul cumpenelor. Cel mai greu decembrie pentru 3 zodii. Ghinioane la tot pasul

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

Horoscopul cumpenelor. Cel mai greu decembrie pentru 3 zodii. Ghinioane la tot pasul
Comentează 1

Berbec 

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, ba chiar lucrurile stau bine pentru tine atât pe plan sentimental, cât şi financiar.

Liniştea şi echilibrul par a se fi instalat încet, dar sigur în viaţa ta. Cu toate acestea, încearcă să nu îţi faci iluzii că aşa va fi tot timpul, micile turbulenţe nu au cum să dispară definitiv. Viaţa e mai frumoasă când e palpitantă. 

Taur

Dezamăgirea este sentimentul predominant în această lună, în special în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Dacă te-ai implicat recent într-o relaţie şi te-ai îndrăgostit, e posibil să nu vezi anumite lucruri, evidente pentru cei din exterior. Există şanse riscuri foarte mari să descoperi că cel pentru care simţi fluturi în stomac este, de fapt, cu totul altă persoană decât vrea să pară. E posibil să ascundă chiar că e căsătorită sau că are o altă relaţie în paralel cu tine. Nu vei traversa o perioadă prea bună!

Gemeni

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, însă nu vei fi ocolit complet de neplăceri.

Astrele îţi recomandă să ai grijă la alegerile pe care le faci pe plan sentimental, altfel tu vei fi cel care va suferi. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, încearcă să îţi ţii sub control impulsivitatea şi evită pe cât posibil să spui lucruri pe care le poţi regreta mai târziu. Pe plan profesional, lucrurile merg în direcţia bună, iar în ceea ce priveşte banii vei avea destul de multe cheltuieli pe care nu ţi le doreşti şi care nu erau planificate.

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite